Haberler
AKA Otomotiv'in haberlerini okumak için sayfamızı ziyaret edin.
Korona Virüs Önlemleri
Korona Virüs Önlemleri
İlk olarak 1 Aralık 2019 tarihinde Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan tüm dünyaya yayılan Korona Virüs pandemisine karşı sıkı tedbirler almaktayız. Ülkemizde ilk vakanın 10 Mart 2020 tarihinde gerçekleşmiş olmasına rağmen Aka Otomotiv olarak 31 Ocak 2020 tarihi itibariyle korona virüse karşı önlemler almaya başladık.
Önlemlerin ilk aşaması olarak Korona Virüs Ekibi kurduk ve her gün düzenli toplantılar yaparak yol haritamızı ve planlarımızı belirledik. Bulaş riskine karşı fabrika sınırları içerisindeki tüm noktalar ve ulaşım servislerimiz sıklıkla dezenfekte edilmektedir.
Her gün mesai başlangıçlarında ve bitişlerinde çalışanlarımız sosyal mesafe kuralına dikkat ederek fabrikaya giriş ve fabrikadan çıkış yapmaktadırlar. Fabrika girişlerinde kızıl ö tesi ateş ölçer ile ateş ölçümü yapılmaktadır. Tüm çalışanlarımıza günlük olarak maske dağıtımı yapılmaktadır. Fabrika içerisinde ve ulaşım servislerinde maske kullanımı zorunlu hale getirilmiştir.
Örnekköy ve Yeniköy lokasyonlarımızda korona virüs vakasıyla karşılaşılması halinde kullanılmak üzere “İzole Alan”lar tanımlanmıştır. Tüm çalışanlarımızın alınan tedbirlere karşı göstermiş olduğu duyarlılıkla birlikte bu zamana kadar çok ciddi mesafe kat eden firmamızda herhangi vakaya rastlanmamıştır. Bu salgın döneminden de güçlenerek çıkacağımıza inancımız tamdır. Pandemi süresinde göstermiş olduğu özverili çalışmalara istinaden başta Korona Virüs Ekibimiz olmak üzere tüm çalışanlarımıza teşekkür eder, nice sağlıklı günler dileriz.
Korona Virüs Ekibimiz |
|
---|---|
Koordinasyon Ekibi |
Güvenlik Ekibi |
Raif KALENDER |
Ramazan ÇİFTÇİ |
Dr. Hüsnü TARİK |
Ümit Hakan TURAN |
Uygulama Sağlık Ekibi |
Malzeme Tedarik Sorumlusu |
Nihal YAŞAR |
Raşit Buğra ALPAGUT |
Uğur BEKTAŞOĞLU |
Bildirim ve Yayın Sorumlusu |
Büşra AYRANCI |
Erkan AĞAOĞLU |




